Thursday, November 5, 2015

Vizio la TAVES 2015
   In timpul ultimului show de consumer electronics al Canadei, accentul Vizio a fost pus pe seria M de televizoare cu diagonala de 80" si preturi de circa 4000$.

   Incepând cu seria M de 65" am început să ne asteptăm la lucruri excepționale privind calitatea exemplară a imaginii și a nivelului de preț foarte convenabil pentru un TV UHD/4K Vizio.

   Lumea a fost surprinsă să vadă că televizorul cu diagonala de 65" nu a fost adus la TAVES dar a fost de înțeles, pentru că principala preocupare a companiei a fost piața americană. Absența aceasta nu a fost remarcată în mod deosebit, cel de 80" care reda un fișier 4K iar culorile vii, contrastul impresionant au atras multe priviri din sala foarte aglomerată.

   S-au discutat o groază de argumente pro și contra panelurilor LED, plasma si OLED. Concluzia care a rămas este ca Vizio M 80" este un candidat foarte serios pentru a fi considerat o optiune de bază pentru potențialii noi clienți.

   A fost mare păcat că toți reprezentanții Vizio au avut buzele sigilate în ceea ce privește seria P a televizoarelor lor. A fost o placere in schimb sa fie vazuți la show cu seria M 4K și mai ales cu seria E 1080p care este extrem de convenabilă ca preț. Dacă compania continuă pe acest drum, cred că pentru ei "the sky is the limit" în ceea ce privește piața de televizoare cu un design fantastic și prețuri foarte accesibile.

by BSTF

source: avsforum.com