Monday, November 21, 2016

Blu-ray player Samsung UBD-K8500 4K Ultra HD   Toată lumea a înnebunit de Black Friday şi a cumpărat, de ziceai că se termină lumea, televizoare 4k (UHD). Foarte tare!!!!! - dar dacă nu ai şi o sursă de conţinut video 4k, practic ţi-ai luat un presse papier cu un preţ de la vreo 2000 de lei în sus, chiar 3500 de lei în sus pentru ceva cu adevărat bun. Asta excluzând faptul că dacă vrei la modul real un ecran UHD si HDR, una dintre caracteristicile principale ale acestuia este să fie MARE, cu cât mai mare cu atât mai bine, altfel ai aruncat banii pe fereastră. 


UBD-K8500
SAMSUNG UBD-K8500 


    Black Friday a inclus, în mod tradiţional, diverse chilipiruri care fac apel la entuziaştii AV iar acest an nu este o excepţie. Una dintre cele mai bune oferte este pentru Samsung UBD-K8500 4K Ultra HD, Blu-ray player-ul care este de vânzare pentru un preţul agresiv scăzut de 200$. Mai bine încă, pe Amazon, preţul curent al acestuia este un ultra-low de $190!!!!!!! 

   Atunci când a fost introdus, UBD-K8500 costa 500 $, un preţ care a luat oamenii prin surprindere dat fiind că acesta a fost primul player UHD Blu-ray care a apărut pe piaţă şi a stabilit un precedentul că noul format, care oferă HDR şi WCG în plus faţă de rezoluţia 4K - ar avea un preţ convenabil. 

   Astăzi, există şi alte câteva playere dedicat UHD Blu-ray pe piaţă. Mai mult decât atât, Microsoft Xbox One S a zguduit piaţă când consola a inclus un drive Blu-ray UHD şi capacitatea de HDR pentru doar 300 $. Aspectul pozitiv al acestei pieţe, dintr-o dată competitive, este faptul că acest player a ajuns la un cost până în 200$ . Este un preţ atât de scăzut încât nu pot să nu recomand că o opţiune pentru persoanele care sunt în căutare de a înlocui orice player standard HD Blu-ray cu unul care este mai rapid chiar dacă au nevoie sau nu de specificaţia UHD. 

   Cred că Samsung UBD-K8500 poate fi un player de încredere. Atunci când este conectat la un ecran Ultra HD Premium certificat, sau un televizor certificat HDR, care este compatibil cu HDR10 - conţinut formatul utilizat de Ultra HD Blu-ray - veţi obţine o experienţă de vizionare spectaculoasă precum şi un sunet surround cinematografic. 

   Pe lângă redarea discurilor, UBD-K8500 poate face streaming 4K UHD prin intermediul Netflix, YouTube şi Amazon. În plus, suportă HDR UHD streaming şi de pe Amazon. Dacă ai un router competitiv nu ai probleme cu streamingul UHD complete instantaneu. 

UBD-K8500 vedere din spate

    Chiar dacă nu deţineţi un televizor compatibil HDR, un player Ultra HD Blu-ray poate oferi o experienţă home theater de înalta calitate. Dacă aveţi un televizor sau un proiector 4K UHD, va veţi bucura în continuare de plusul de rezoluţie 4K. Pentru că Ultra HD Blu-ray este compatibilă cu 1080P, puteţi începe cumpărarea de discuri Blu-ray Ultra HD, chiar acum, dacă sunteţi în curs de face un upgrade televizorului în curând, dar nu imediat. La acest preţ, există puţine aspecte negative pentru a nu face un upgrade la un player Blu-ray HD Ultra. 

   Samsung UBD-K8500 a fost primul player-ul Ultra HD Blu-ray care a ajuns pe piaţă, iar acum este una dintre cele mai puţin costisitoare. Dacă nu aveţi nici un interes în jocuri, dar îţi doressti să intri în zona UHD şi HDR, fără a cheltui prea mult pe un player-ul, Samsung BDU-K8500 este o opţiune serioasă.

UBD-K8500