Wednesday, January 11, 2017

Wolf Cinema lanseaza proiectoarele 4K compatibile HDR TXF Theater Extreme

   Disponibil de acum si în Marea Britanie, prin intermediul tehnologiei Liquid, Wolf Cinema a lansat o nouă serie de proiectoare 4K pentru piața home cinema, inclusiv varful de gama, un proiector laser/ fosfor care este nativ 4K / UHD.

   Unitățile din seria Wolf Cinema TXF Theater Extreme 4K sunt:  TXF-900, TXF-1400, TXF-2000 și TXF-5000,  potrivite ca platforme de formare a imaginii de sine stătătoare, sau fiecare dintre ele poate fi cuplat cu două procesoare video externe Wolf Cinema 4K.

   Cu preturi incepând de la mai putin de 10.000 $ (£ 8145), platformele 2D / 3D Wolf Cinema includ trei componente tradiționale bazate pe lampi, plus un proiector pilot de generația a doua, de mare putere Blu-escent cu laser / fosfor - fiecare capabil să proiecteze imagini pe ecrane home theater de până la 5 m în lățime.

proiector TXF-5000
TXF-5000


   Fiecare dintre cele patru proiectoare încorporează 18Gbps Ultra HD HDMI 2.0 cu compatibilitate HDCP 2.2  - cu până la 4K60 4: 4: 4 surse - în plus față de atat oferind creșteri semnificative ale performanțelor peste edițiile anterioare [până la 3.200 ANSI lumeni], precum și informații complete privind compatibilitatea HDR10, mai multe memorii VariScope, gamut personalizat de fabrică și calibrari gamma.
 

   Starul gamei este proiectorul celei de a doua generație Blu-escent cu laser / fosfor, TXF-5000. Încorporează un chip 4K nou nativ [4096 x 2160] de 0,69 inch cu tehnologie trei-D-ILA core și iluminat de o sursă de lumină cu o durata de viață de 20.000 de ore Blu-Escent cu dioda laser / fosfor, TXF-5000 are 3.200 ANSI lumeni - performanță de vârf cu un nivel de contrast raportat de ∞: 1, spune producătorul.
 

  Pachetul optic de precizie primar format din 18 elemente facilitează deplasarea obiectivului amplu pentru o flexibilitate de instalare de ± 100% pe verticală, ± 43% pe orizontală - menținând în același timp sharpnes-ul și claritatea pe intreaga distanța disponibila. Asamblate cu cele mai recente tehnologii imagistice 4K, cum ar fi HDR10, Hybrid Log-Gamma pentru emisiunile HDR, proiectorul se spune că pentru a realiza cu ușurință BT.709 și Inițiativa Digital Cinema (ICD) și peste gama de culori de 80% din ultra-larg BT 0.2020 spațiu de culoare.

   "Clienții de pretutindeni se vor îndragosti de seria TXF de soluții UHD / 4K pentru home theater", afirmă Jim McGall, director de vânzări pentru Wolf Cinema. "Acestea toate redau imagini superbe pe drept, și sunt adăpostite într-o carcasa de aluminiu anodizat ceea ce un client numea o" bijuterie". În special, cred că oamenii de pretutindeni vor fi uimiți de imaginile 4K ale lui TXF-5000 uimitor de realiste, redarea superioară a culorilor, de performanța la nivel remarcabil al negrului si uimitoarelor detalii redate din toate sursele.
"Și vorbim despre longevitate - a doua generatie
diode laser Blu-escent [48 în total,] va oferi ani de excelenta imagistica neîntreruptă, fără degradarea tipică a imaginii, care este intalnita cu soluțiile bazate pe lampi clasice. Dar, indiferent de ce proiector din seria TXF ați alege  - ca unitate de sine stătătoare sau  împerecheat cu unul dintre noile noastre procesoare video 4K / UHD ProScaler, veți experimenta imagini incredibil de detaliate din toate sursele, fie ca acestea sunt SD, HD sau UHD / 4K. "