Monday, January 23, 2017

NVIDIA Shield Streaming Player stie acum si 4K


   NVIDIA a demonstrat unele caracteristici revoluționare pe noul său player pentru streaming NVIDIA Shield. Bazat pe Android TV Player-ul a fost complet reproiectat, atât în ceea ce priveste ​​hardware-ul cat și meniuri. Dimensiunile au fost reduse aproape la jumătate fata de dimensiunea modelului anterior. Atât telecomanda cat si controlerul au trebuit să fie reproiectate pentru a se adapta caracteristicilor suplimentare ale noului model. 

   Îmbunătățirile inseamna mai mult decat streaming video 4K HDR. NVIDIA a lucrat cu Amazon Video pentru a fi primii care pot reda un flux UHD HDR de la acestia. YouTube 360 ​​poate fi experimentat pe televizorul dumneavoastra utilizând joystickurile de pe controler pentru a te "uita în jur" in acelasi timp ce clipul ruleaza.

NVIDIA Shield
NVIDIA Shield


   Serviciul Google Assistant a fost adăugat la "Shield". Nu este vorba doar ca NVIDIA Shield devine complet controlabil vocal prin Google Home, dar si că NVIDIA a lucrat cu Google pentru a adăuga noi capabilități. Exact ca Google Home, după ce am spus comanda de activare "OK Google", utilizatorii pot controla casa lor smart conectata la reteaua Wi-Fi, isi pot găsi filmele, emisiunile TV si muzica, si inca mult mai multe pe NVIDIA Shield. Deoarece NVIDIA Shield este conectat la un televizor, răspunsurile la unele întrebări pot fi însoțite si de replica afisata pe ecranul acestuia. 

NVIDIA Shield

NVIDIA Shield


   Ceea ce este revoluționar este căutarea unui cântec și a caracteristicilor unei fotografii. Acele momente când nu cunoașteți numele unui cântec au disparut, puteți căuta cu ajutorul unora dintre versuri sau a refrenului. Supra-suficienta Google AI (inteligența artificială) poate căuta printre milioane de cântece și il poate găsi pe cel corect în câteva secunde. Altă caracteristică a Google Assistant vă permite să vedeți fotografiile dumneavoastra salvate in Google Foto direct pe ecranul televizorului. Foarte simplu poti solicita pentru a vizualiza un folder sau un album anume. După cum stim Google Foto are "face and object recognition", putețm cere să vizualizam doar fotografiile dorite (de exemplu, fotografii ale unei anumite persoane, sau toate fotografiile de câini, fotografii cu plaje, s.a.m.d.).

   NVIDIA a creat un fel de Amazon Dot pentru accesarea Google Assistant atunci când suntem prea departe de "Shield", un mic"Spot" în formă de minge  (comercializat separat) ce poate fi conectat direct la o priză pentru a prelua comenzile vocale. Shield poate răspunde la aceste comenzi chiar si atunci când televizorul este oprit.

NVIDIA Shield conectori
NVIDIA Shield conectori   Impatimitii NVIDIA sunt gamerii care folosesc plăcile video de înaltă performanță ale companiei pe calculatoare pentru a juca jocuri cu detalii grafice extreme. Noi jocuri pentru PC au devenit din ce în ce mai mult disponibile pe "Shield". Noul Shield va avea o experiență de joc îmbunătățită în colaborare cu GeForce, oferta lor de jocuri pe baza de abonament.

   NVIDIA Shield este in faza de pre-comanda și va incepe a fi livrat începand cu luna ianuarie. Noul model vine cu atât un controler cat și cu o telecomanda (acum cu IR pentru a controla televizorul). Telecomanda a fost livrata separată pentru modelul precedent. Pachetul costa in jurul sumei de 200 $ pentru modelul cu 16 GB capacitate de stocare și 300 $ pentru modelul cu 500 GB capacitate de stocare. În timp ce pare mai scump decât modelul precedent, noua generație vine cu o telecomandă. Rețineți că Google Assistant nu va fi disponibil pentru câteva luni, ci va deveni disponibil ca o actualizare in viitorul apropiat.