Tuesday, November 25, 2014

Azi este 7.2, azi este Harman Kardon

   Azi este 7.2, azi este Harman Kardon.
   Fie că redați fișiere de pe un Blu-ray player, Roku Streaming Stick™, prin Apple Airplay sau de pe consola de jocuri, întotdeauna vă veți dori cea mai bună imagine și un sunet de cea mai înaltă calitate. Și este important ca atunci când aveți mai multe surse să aveți o soluție simplă de a le comuta.
   AVR 370 este un receiver A/V 7.2 capabil să producă un total de 875 de W putere , echipat cu opt intrări HDMI 3D-ready cu 4K, dintre care una compatibilă cu dispozitivele MHL.
   Cu ajutorul intrării DLNA 1.5 puteți asculta muzica de pe dispozitivele ce se află în rețeaua dumneavoastră de acasă, iar vTuner Internet Radio vă pune la dispoziție o gamă largă de muzică online.
   De asemenea, AVR 370 utilizează tehnologia HARMAN TrueStream Bluetooth® pentru a putea reda melodiile dumneavoastră preferate direct de pe dispozitivele mobile.
   Cât despre calitatea sunetului, receiverul are integrată tehnologia Natural Sound Processing, ce oferă o imagine auditivă extrem de bine definită, mai ales în cazul audițiilor stereo.
   Iar dacă sunteți pasionat de filme și de sunetul 5.1 sau 7.1 (home-cinema), cu ajutorul EZSet/EQ™ III veți putea calibra sistemul dumneavoastră la parametrii camerei în care acesta este poziționat.
Receiver-ul este mai ușor față de predecesorul său datorită certificării HARMAN GreenEdge.
   Harman Kardon AVR 370 propune un design uimitor și un sunet extrem de puternic, ceea ce face din el un must buy.

Credits go to HiFiCenter.