Thursday, November 27, 2014

Krell, pure high-end, made in USA

   Krell Industries, fondata in 1980 este un producator premium de echipament audio high-end, oferind amplificatoare, preamplificatoare, playere CD si DVD, procesoare de sunet surround, convertoare DA si boxe pentru iubitorii de muzica si pasionatii de home theatre.
   Timp de peste trei decenii, Krell si-a castigat reputatia pentru inovatie in inginerie si productia de excelenta. Istoria companiei este plina de introducerea de inovatii care au afectat profund industria audio high-end. Cei mai pretentiosi audiofili si scriitori de review-uri au recunoscut componentele Krell ca pe un inalt standard de performanta. Aparent cu un raspuns in frecventa nelimitat, combinat cu o acuratete si rezistenta perfecta au extins o traditie care a inceput cu primul amplificator Krell, KSA-100.

 A fost primul produs si care a definit Krell ca pe un contributor important din punct de vedere tehnologic in dezvoltarea industriei audio high-end.
   De la KSA-100 pana in prezent, Krell a impins spre maxim limitele performantelor unui amplificator. Explorarea de noi tehnologii si fiind condusi de cautarea perpetua de a ridica standardele de excelenta, a dus la un adevarat breakthrough pentru domeniu audio high-end.   Seria de produse s-a diversificat dar domeniul de cercetare fundamental al companiei s-a mentinut acesta fiind designul si performantele in proiectarea amplificatoarelor. 
   Sunetul este plin de viață și nealterat, într-o maniera in care evocă performantele live și adevăratul sunet al instrumentelor. Moștenirea Krell va continua să evolueze cu produse care ofera inginerie inovatoare, perfecțiune în calitate constructiei, și performanțe audio remarcabile.

P.S. Mai trebuie sa spun ca echipeaza audio noua Acura RLX ?