Friday, November 28, 2014

Dan D’Agostino the best design in audio high-end

   Nici un nume nu este legat mai mult de amplificatorele high-end decat cel al lui Dan D'Agostino. De-a lungul a 30 de ani, nu a facut decat sa ridice stacheta din ce in ce mai mult in ceea ce priveste design-ul amplificatoarelor, preamplificatoarelor, CD playerelor si a procesoarelor surround. Este cunoscut ca cel mai pasionat din industrie pentru inalta calitate si amplificatoarele de mare putere. 
   Dan D'Agostino a fost fondatorul si inginerul sef al Krell Industries pana in 2009. Apoi s-a inhamat la un nou inceput pentru o companie complet noua si designuri remarcabile. Produsele care poarta numele lui nu numai ca ating noi niveluri de calitate a sunetului dar arata intr-un fel in care nimic nu a mai fost facut pana acum - mai compacte, mai deosebite si mai living-room friendly.
    Noile produse Dan D'Agostino reflecta grija lui pentru mediul inconjurator, grija total iesita din comun intr-o industrie in care chiar cand sunt oprite unele amplificatoare consuma sute de wati. Printr-o sursa de alimentare complet noua, produsele lui Dan D'Agostino consuma extrem de putin, asa ca sunt mai reci si mult mai economicoase.
   Marturie a calitati produselor D'Agostino sta chiar cel mai nou proiect al lui care este semnat cu numele lui pe partea frontala. Tot ceea ce a acumulat in decenii de design si inginerie a fost inglobat in "MOMENTUM"
   Tot ce va mai ramane de facut ca sa le apreciati cu adevarat caldura, sa le vedeti toate detaliile si frumusetea este doar sa cautati Audio Excellence.