Monday, December 1, 2014

GoldenEar – boxe High End pe care poti sa le ai!


Boxe High End sunt nenumarate, dar acestea sunt singurele pe care poti sa le ai!
“Am cumparat o pereche Triton Seven. Fara dubiu sunt cele mai satisfacatoare boxe care le-am ascultat vreodata! Suna mai bine decat boxe de $85,000 sau mai mult. Nu exista o valoare mai mare pentru un sistem de sunet.”
“Este uimitor cate recenzii superlative au fost scrise in cele cateva luni de la aparitia modelului Seven. As cuteza sa spun ca aparitia acestui model seamana – in opinia mea – cu aparitia primului iPod. Desigur, existau mp3 player-e inainte de iPod, dar iPod a schibat totul! Dupa nenumarate ore de ascultare inca sunt captivat de claritatea si transparenta acestor boxe.”
GoldenEar Technology – o companie fondata in 2010, dar cu o experienta de cateva decenii. Sandy Gross – co-fondator al Polk Audio si mai apoi Definitive Technology, ambele preluate de corporatii mari, responsabil pentru nenumarate premii pentru boxele create, ceea ce i-a adus si un loc in Hall of Fame-ul din industrie, a inceput o noua aventura cu GoldenEar, scopul propus fiind excelenta in sunet la preturi pentru toata lumea, noile lor boxe eclipsand tot ce a conceput pana in acesta moment.
Boxele GoldenEar au fost special concepute pentru clientii in cautare de un produs mai incitant si clar mai dorit decat toate celelalte boxe fabricate in masa, ce domina piata din acest moment. Ca sa parafrazam un critic : “e ca si cum ai conduce un Ferarri cumparat cu banii de Logan”.
Practic, fiecare produs GoldenEar a primit recenzii la superlativ, iar fiecare client a fost mai mult decat multumit de decizia luata cand a achizitionat boxele. Pentru a pastra calitatea produselor si pentru siguranta unei experiente finale cat mai bune si complete, GoldenEar a decis ca produsele sale sa fie distribuite doar prin retea de dealeri autorizati care pot oferi indrumari in privinta sistemelor si un raspuns cat mai rapid in cazul unor probleme, vanzarea directa pe internet a acestor produse fiind interzisa.
Pentru a descrie sunetul GoldenEar prin cuvintele lui Sandy Gross : “au fost proiectate sa sune ca nimic in afara de ce se reda prin ele”. Conceptul aplicat este “suspension of disbelief” (neincredere in suspensie) – adica abilitatea boxelor sau a sistemelor sa dispara permitandu-ti sa uiti ca ele exista si tu asculti doar o inregistrare in camera ta, creand senzatia ca plutesti in spatiu printre muzicienii care canta sau chiar unde are loc actiunea in film. Acest lucru a fost realizat prin crearea unei “imagini” cat mai mari a sunetului. Sunetul nu va veni dintr-o anumita locatie, ci de peste tot. Mai mult, pentru a pastra aceeasi calitate, toate produsele GoldenEar au aceeasi semnatura audio, fiind dotate cu difuzoare asemantoare, indiferent de pret (diferenta consta in dimensiunile si scopul final al incintei).

Cu multumiri avdesign.ro!