Wednesday, December 17, 2014

Pathos ACOUSTICS totul este despre pasiune.


   Pathos Acustic este fondată în 1994 de către cele trei pionieri in audio italieni: Gaetano Zanini, Gianni Borinato și Paolo ANDRIOLO în orașul italian Vicenza. Un oraș sofisticat în nordul Italiei, faimos pentru monumentele sale minunate, proiectate de arhitectul Andrea Palladio. Tradiția de a face ceva remarcabil a continuat din zilele lui Paladio pana astazi. Astăzi orasul este punctul central în zona de la producția de metale, bijuterii si moda. Orașul, prin traditie, cultiva inovatia și inventica la fel cum a făcut-o în zilele lui Paladio. Pathos combina trecutul, prezentul și viitorul, facand bijuterii hi-fi - mici capodopere. Foarte sofisticate din punct de vedere tehnologic și cu un design și sunet care nu lasă nicio îndoială - aceste produse oferă ceva absolut unic.
   
   Povestea Pathos a început în urmă cu zece ani dintr-o "coincidenta". Gianni Borinato a avut ideea unui nou circuit de amplificate - a cerut celor doi prieteni ai sai ,Paolo ANDRIOLO și Gaetano Zanini, să-l ajute sa exploreze oportunitățile topologiei acestuia. Ei au construit primul prototip și pentru ca Gaetano deținea un magazin de high-end în Vicenza, au avut posibilități optime pentru testare și evaluare comparativă. La început, cei trei pionieri au crezut că amplificatorul pe care l-au folosit ca referință era stricat  - dar adevărul era că noul circuit dadea dovada de remarcabile performanțe audio încă de la primul prototip. Nu a fost nici o îndoială - acest amplificator era mult prea bun pentru a nu fi  pus în producție. Cu alte cuvinte, Pathos s-a născut cu scopul de a dezvolta și pune in productie un nou circuit de amplificare numit INPOL. INPOL este proprietatea Pathos și circuitul deține un brevet international.

   Paolo, care are o pasiune pentru design industrial, a început să creeze desig-ul. "TT" a fost rezultatul  - de multe s-a spus a fi cel mai frumos amplificator produs vreodata. Una dintre singurele hificlassics ale timpului sau - o legendă vie. Gaetano a început producția, fără a face compromisuri privind componentele și materialele.
   
   Asa s-a nascut compania Pathos, dar având în vedere piața in care acesta au fost adusa să existe, nasterea nu a fost un lucru simplu: Sectorul audio se distinge în mod notoriu prin prezența a mii de mărci, aceasta afacere este una mică și foarte grea. Dar a fost si este desigur loc pentru inca un brand care livreaza soluții inovatoare, design-uri si modele extraordinare. Industria hi-fi avea nevoie de cineva care să îndrăznească să urmeze "Abordarea neortodoxa". Prin urmare, Pathos a fost fondată în cunoștintă de cauză că există loc suficient pentru cei care au ceva autentic si nou să propună în căutarea pentru fidelitatea maximă în reproducerea muzicii.

   Dincolo de inovația tehnică, o importanță similară are si proiectarea și finisajul de inalta clasă a produselor. Timp de mulți ani se pare că a fost acreditată o idee în cadrul industriei audio - cu câarata mai urât cu atat mai bine sună. Pathos le-a dovedit cat de greșit este asta! Produse Pathos vorbesc mai multor de simturi - sunt unele dintre puținele produse pe care le apreciezi in fiecare zi. O privire la un produs Pathos si clientul, el sau ea, este convins ca a cumpărat ceva unic. Uneori este mai bine să asculte cu ochii deschiși.

   Toate produsele Pathos sunt realizate manual în Vicenza, Italia, urmand o lungă tradiție de măiestrie mestesugareasca italiana. Folosind cele mai bune si alese componentele pentru a asigura o calitate fără pereche. Toate produsele sunt atent trecute printr-un program de teste pentru a garanta calitatea. Produse unice merita tratament unic.

   In acest momentul Pathos este cunoscuta și apreciata în întreaga lume - ca o manufactura de amplificatoare de înaltă calitate. Produsele au primit mai multe premii internaționale și feedback pozitiv din partea presei. Locul fabricii a fost schimbat de două ori în ultimii zece ani pentru a face fata cererii tot mai mari. A fost o creștere constantă și gama de produse a fost extinsa. Pathos este în mijlocul unui curent puternic de dezvoltare, care va aduce mai multe produse noi. INPOL, circuitul a evoluat și încă nimeni nu a venit cu o abordare mai buna pentru a face amplificatoare. Sunetul a atins cel mai bun nivel calitativ posibil prin circuitul INPOL.

   Pathos se incred puternic în viitorul și se afla in momentul de fata in faza de constructia a clădirii unei noi fabrici - nu un pic mai mare decât cea actual - ci de de cinci ori mai mare. Acest lucru va face posibilă munca separat. Un departament specializat pentru prelucrarea lemnului, un alt pentru metal și așa mai departe. Laboratorul va fi, de asemenea, mai mare, așa cum Pathos se va concentra mai mult pe inovațiile tehnologice în viitor. Cu aceste noi inițiative "Abordarea neortodoxa" va continua sa uimeasca atat urechile cat si ochii - Totul este despre pasiune.