Tuesday, December 2, 2014

Wilson Audio Excelenta Autentica


   Ce intelegem prin Excelenta Autentica?
   Unii oameni se refera la boxele lor ca la un produs de lux. Daca auzi asta te gandesti ce inseamna luxul pentru ei. Frank Lloyd Wright facea urmatoarea observatie: "Dati-mi luxul din viata si de buna voie ma voi descurca fara ceea ce este necesar".

   Excelenta autentica este crezul celor de la Wilson Audio!
   Odata ce si-a dat seama de pasiunea lui pentru "audio", printre primele lucruri pe care le-a facut tanarul Dave Wilson a fost amplificatorul Heathkit. Bineinteles ca in momentul in care l-a pornit, toata casa s-a umplut de fum. Din aceasta dezamagire tanarul nostru a invatat o lectie foarte importanta, a inteles valoarea unui proces stiintific atent si metodic. Lucru care a devenit valoarea fundamentala a tot ceea ce a facut Dave dupa aceasta.    Ca adult cu un hobby foarte serios Dave a fost foarte dezamagit de tot ce insemna boxa la acea vreme si a inceput sa experimenteze noi directii.

   Munca lui s-a concretizat in 1981 la o expozitie unde a prezentat niste boxe Dahlquist modificate, vanzand doua perechi.
   


Modern WAMM

  Cel ce a vazut in Dave promisiunea unui mare inginer a fost Peter McGrath, nimeni altul decat viitorul National Sales Manager de la Wilson Audio. 

   Negasindu-si linistea si multumirea printre boxele ce se produceau in anii '80, tanarul nostru a creat WATT (Wilson Audio Tiny Tot), o boxa in forma de trunchi de piramida.    Una peste alta detin recordul pentru cele mai vandute boxe din istorie, peste 10.000$
   Din punctul meu de vedere boxele lor sunt revolutionare ca design si ca performanta!
   In Romania ii gasim prin audioexcellence.