Monday, December 15, 2014

ATI American Muscle

   


   La ATI se produc amplificatoare de anduranta,  asamblate meticulos și testate riguros, concepute pentru a oferi mai mult decat calitate audio. Concepute si contruite de ei in propria fabrica din US, este o poveste simpla despre "American Muscle built by American muscle."

   Fara scurtaturi, fara compromis
   Proiectare, inginerie si asamblare in fabrica lor din sudul Californiei, asta inseamna ATI. Totul este construit conform specificatiilor si monitorizat sub fiecare aspect al intregului proces de fabricatie. Sunt convinsi ca eforturile lor s-au transpus in fiabilitate si calitate deosebita a sunetului. Clientii lor confirma aceasta.
   
   Esenta = Transformatorul Toroidal
   La baza oricarui amplificator este sursa de alimentare iar esenta sa este transformatorul. Fiecare canal are propriul transformator bifilar ceea ce inseamna ca oricat de mult ar fi solicitat un canal la un anumit moment, celelalte sau celalalt vor avea suficienta putere.

   Carcase
   Sunt facute din otel inoxidabil cu finisaj din pulbere de teflon. 

   Radiatoarele de caldura
   Cate unul supra dimensionat pentru fiecare canal de unde rezulta un amplificator mai silentios si mai rece, cu o durata de functionare mult marita. Eliminarea ventilatoarelor face ca praful, ce se aduna in amplificatoare de obicei, sa fie aproape inexistent.

   Circuite
   Folosesc placi de circuite FR4 cu componente pe ambele fete, placa fiind din sticla cu epoxy. 

   Cablare
   Deschideți un amplificator ATI și veți vedea un aspect curat si ingrijit cu fire împachetate frumos în panza de fibra de sticla tehnologie dezvoltata inițial pentru industria aerospatiala.

   Mufele RCA 
   Mufele RCA sunt gold-plated si sunt montate pe partea din spate a carcasei ceea ce face ca sa nu se rupa accidental in cazul unei folosinte mai bruste.

   Circuite de protectie
   Această caracteristică specială minimizează posibilitatea ca amplificatorul sa iasa din serviciu intr-un moment nepotrivit.