Friday, February 6, 2015

GOLDMUND Made in Switzerland

   Mesajul presedintelui companiei, Michel Reverchon, este relevant pentru ceea ce si-ai propus si au reusit sa faca dealungul timpului domnii de la GOLDMUND.

   "Pentru mai mult de treizeci și cinci ani, Goldmund a dezvoltat echipamente audio și video la cel mai înalt nivel. În această căutare continuă pentru reproducerea exactă a sunetului și imaginii, Goldmund si-a stabilit o reputație deosebit de puternica, cu produse de legenda, cum ar fi pick-up-ul Reference, boxele wireless Apolog sau amplificatoarele de putere Telos, pentru a numi doar câteva.

   Produsele Goldmund sunt dezvoltate cu cele mai avansate tehnologii. Compania noastra este intărită de numerosi de ani de cercetare fundamentala a inginerilor nostri specializati in audio si acustică care de multe ori au fost nevoiti sa creeza noi tehnologii de la zero pentru a atinge obiectivele noastre de calitate.

   Astăzi, adunăm roadele răbdării noastre și muncii noastre meticuloase, acum cand  Goldmund este singura companie din lume în măsură să demonstreze ceea ce o boxa poate deveni atunci când acesta este perfect aliniata în răspuns în frecvență, în răspuns de fază și în răspuns în timp. Mai simplu spus pentru cititorii care nu au cunoștințe tehnice în produse audio: sunetul produs de sistemele noastre este acum cel mai fidel și realist sunet care a fost vreodată realizat de către orice producător audio la nivel mondial.

   Cum Goldmund a fost în măsură să-si mențină supremația pe piața audio de super High End și să pătrunda pe piața de home theatre de lux nu este nici un secret. Acesta se află în istoria noastră și în  de ce ne diferențiază pe noi de ceilalți. În primul rând, eticheta "Swiss Made" și cea mai bună calitate a maiestriei elvețiene au fost decisive în crearea brandului nostru și așa au rămas de-a lungul istoriei companiei, conducandu-ne la stabilirea de standarde pentru sistemele de lux audio & video din întreaga lume.

   În al doilea rând, nu am urmat tendințe audiophile existente și am refuzat să folosim tehnologii pe care nu le-am simțit a se dovedit superioare, preferând să dezvoltam unele propri. Noi nu ne-am permis niciodata un compromis de calitate și am dat un exemplu in ceea ce privește un serviciu impecabil clienților noștri extrem de pretențioși.

   În cele din urmă, pentru a menține fabricarea celor mai bune produse și oferirea de servicii net superioare clientilor nostri implică faptul că firma noastră a trebuit să rămână deosebit de puternică financiar, sa faca alegeri strategice care includ proiecte adecvate în materie de marketing și branding, extindere geografică, precum și in viitoare fuziuni și achiziții. Pentru aceasta, am selecta cu grijă colaboratorii nostri printre cei mai buni existenti în domeniul lor. Comitetul nostru Director reuneste 4 Doctori in Stiinte și 5 absolventi de MBA. Consilierul noastru de comunicare, Dr. Philippe Daros este Maitre de conferinte la nivel mondial la faimoasa Universitatea Sorbona și are un doctorat în semiologie. Consilierul noastru in strategie, Dr. Carlos Jarillo are un doctorat in marketing de la Universitatea Harvard, pentru a numi doar câtiva. Excelenta este un lucru esențial la Goldmund și atinge toate aspectele companiei. Astfel, cu aceasta experiență de neegalat și angajamentul că vom continua dedicandu-ne artei de a produce cea mai fabuloasa experiență audio și video pe care o pot visa vreodată pana si cei mai exigenți clienți. Le multumim pentru așteptările lor ridicate, care ne-au motivat pentru a ajunge pe aceste culmi și aștept cu nerăbdare de a împărtăși pasiunea noastră cu ei."