Thursday, February 5, 2015

REVOX, atunci si acum

   


   Revox este cu noi de 65 de ani si majoritatea daca stam sa ne gandim, ne aducem aminte doar de fabuloasele magnetofoane pe care le produceau cu multe decenii in urma.

   Revox nu a murit, Revox s-a adaptat, s-a transformat si a inceput sa produca ceea ce isi doreste majoritatea consumatorilor actuali. Daca ma intreba pe mine cineva, preferam magnetofoanele dar ... nu m-au intrebat. Poate au facut mai bine.


   Renumiti pentru designul unic si ingenuozitatea constructiei produselor lor Revox ofera o experienta unica in compatibilitatea multi-sistem, aderand la filozofia care spune ca oricare ar fi functia, oricare ar fi tehnologia, totul este posibil. Esential pentru filozofia lor este: "fara inflorituri", solitii minimaliste, uluirea lumii in ceea ce priveste ultima tehnologie si profesionalismul marca REVOX. Deviza lor fiind "Putting function and fascination into entertainment"
   De mai bine de 65 de ani, numele Revox, a fost un exemplu pentru cel mai inalt nivel in perfectiunea tehnica. Produse precum magnetofonul A77 chiar dupa decenii este inca vazut ca o adevarata piatra de hotar a tehnicii. Aceasta traditie este continuata si astazi de un concept modular upgradabil. Atunci ca si acum, Revox dezvolta produse vizionare, orientate spre viitor care ies in evidenta ca un far stralucitor in intunericul din mediocritatea productie de masa.   Cea mai avansata tehnologie este utila doar in cazul in care serveste utilizatorul. Sistemul unic oferit de Revox oferă proprietarului său un maxim de functionalitate si libertate de design, cu un minim de efort in operare. Un concept uniform, intuitiv, unde cele mai importante funcții pot fi apelate prin apasarea unui singur buton, combinat cu o construcție coerenta, modulara a sistemului complet, transforma utilizatorul in comandantul propriului divertisment. Astazi, maine si pentru multi ani de acum încolo.

   Intotdeauna ai fost aparte daca ai fost proprietarul unui aparat Revox. Asta datorita unei game excelente de boxe, cu multiple dimensiuni si puteri foarte variate, care ofera un design impresionant si o integrare in camera extraordinara. Cu sistemul Multiroom de la Revox utilizatorul poate controla divertismentul in functie de dorintele personale pentru fiecare camera in parte, bucurandu-te de "lumea" ta audio si/sau video, de un design exclusivist, imagini sclipitoare si un sunet cu adevarat de senzatie. Oriunde vrei si oricand vrei! 

   Reproducerea autentica a unui sunet complet natural, este idealul care defineste brandul REVOX inca de la inceput. Nenumaratele premii internationale acordate echipamentelor audio dealungul deceniilor stau marturie a faptului ca Revox a ramas intotdeauna fedela acestui ideal.