Saturday, September 13, 2014

Un altfel de sounbar.

   Naim, un nume ce se confunda cu excelenta. Au facut ca numele lor, o data in plus, sa fie confirmat de un produs exceptional: NAIM MUSO. 

   Stiu ceea ce am spus despre sound bar-uri dar acesta este un sound bar echipat cu AirPlay, Bluetooth si UPnP iar din luna aceasta (septembrie 2014) va fi disponibil pentru pasionati. Pret 895 lire sterline.

   Ce obtinem de banii astia? Obtinem 6 aplificatoare de 75W si 6 difuzoare Naim, cate doua pentru inalte, medii si basi. In interiorul carcasei de aluminiu se afla un procesor digital de semnal (DSP) din seria celor facute pentru Bentley. Daca nu stiati ei sunt cei ce echipeaza Bentley cu linia audio! Mai este dotat cu doua egalizatoare, loudness si controlul tonurilor inalte pentru momentul cand asculti la volum redus. Poate fi folosit ca un sistem standalone sau ca parte a unui sistem Naim sau AirPlay multiroom set-up. Muso suporta majoritatea formatelor audio si ceea ce trebuie mentionat este ca pentru portul de bass reflex au fost alocate o multitudine de ore de cercetare in pozitionarea si pentru forma lui. Touch panelul este pozitionat pe butonul de volum de dimensiuni generoase si construit dintr-o singura bucata de aluminiu cu 11 culori in functie de intensitatea volumului.

   Pentru cei carora le place un astfel de gadget, acesta este din categoria "must have".