Tuesday, January 6, 2015

Bryston performanta Canadiana la superlativ


    Bryston Ltd. proiecteaza si manufactureaza electronice de inalta clasa pentru consumatori casnici cat si pentru piata audio a produselor profesionale de peste 35 de ani. Brystone are un angajament major in a produce cel mai exact si fiabil produs posibil, prin mentinerea unei divizii de cercetare si proiectare care, in mod constant, cauta noi modalitati sa imbunatateasca performantele, valoarea si fiabilitatea produselor.

  Inginerii de la Brystone nu au fost niciodata constransi de costurile de proiectare pentru functionalitate. Din contra, Brystone isi provoaca inginerii sa creeze cel mai bun produs de care sunt capabili, sa gaseasca si sa utilizeze cele mai bune componente, sa creasca performantele si fiabilitatea astfel incat echipamentele produse sa fie cat mai aproape de perfectiune.
   Urmand traditia de artizani recunoscuti la nivel mondial, fiecare componenta este instalata manual de oameni care sunt extraordinar de mandri ca produc unele dintre cele mai bune produse. Fiecare componenta este selectionata manual si montata manual, fiecare fir este taiat si indoit de mana si fiecare conexiune este facuta manunal.
   Pe piata de produse audio Brystone sunt recunoscuti ca producatori de inalta clasa care ofera propietarilor aparatura ultra peformanta si fiabila. Pentru uzul profesional Brystone ofera amplificatoare pentu studiouri de inregistrare, radio si televiziune cat si solutii de sonorizare pentru stadioane si arene.

   Fiecare aparat produs de Bryston este supus unei baterii de teste inainte de a fi livrat. Timp de 100 de ore de teste continue, amplificatoarele Brystone, sunt monitorizate printr-o serie de semnale de intrare si niveluri de stres termice, pentru a duplica un spectru larg de moduri de exploatare. In cazul in care apar defectiuni acestea sunt descoperite in timpul procesului de fabricatie, inaintea folosirii lor de catre noul proprietar.

   Dedicatia celor de la Brystone pentru fiabilitate este demostrata in mod evident prin cei 20 de ani garantie pentru produsele analogice si 5 ani pentru cele digitale.
   
   Aparatura Bryston va permite sa va bucurati de un sunet, o muzica si o performanta incredibile!!