Monday, January 5, 2015

Music Server from Burmester

   111 Burmester MusicCenter este cu adevarat un all-rounder si cu siguranta este mai mult decat un server. Avand in vedere unitatea de preamplificare si convertorul DA, poate functiona ca element central al unui sistem audio Hi-Fi. Trei porturi analog si sase porturi digitale sunt disponibile pentru iubitorii muzicii si posibilitatea conectarii a tot atator dispozitive. Preamplificatorul este izolat galvanic de secțiunea de server pentru a exclude o posibilă interferență de la unitatea serverului și secțiunea analogic cu convertorul DAC integrat.

   Noul sistem Reference Line Musiccenter nu numai ca arata foarte bine si are o calitate a sunetului de exceptie dar are si o viteza de procesare a datelor incredibila. Orice piesa selectata poate fi redata intr-o fractiune de secunda. Playerul poate fi accesat prin intermediul unui browser web si al unei aplicatii Burmester dezvoltata pentru iPad. Este posibil deasemenea si streamingul Wi-Fi. Burmester Musiccenter poate procesa date la un nivel foarte ridicat de calitate și să le utilizeze pentru a asambla un flux de date care nu are aceste defecte.

   Datele sunt stocate pe doua hard discuri in oglinda cu o capacitate de 3 TB. Pe unul se stocheaza efectiv datele iar celalalt este solutia de back-up. Cele doua HDD sunt SSD. Exista si o sursa UPS care face posibila oprirea sistemului in mod corect chiar daca nu mai este curent.