Friday, January 9, 2015

TRULY INSPIRED BY THE PASSION AND LOVE FOR MUSIC   Un brand tânăr, EXPERTIZĂ TIMELESS

   Fondată în 2010, Stenheim a devenit rapid un lider printre brandurile audio elvețiene.

   Cei cinci fondatori, Jean-Loup Afresne, Antoine Petroff, Maxime Perrin, Sébastien Benz și David Jilli sunt toti ingineri, pasionați de sunet și muzică. Înainte de lansarea Stenheim, au lucrat împreună la unul dintre cele mai mari nume din industria de echipament audio.

   În 2011 - după doi ani de cercetare și dezvoltare - Stenheim a lansat prima gama, Alumine. Aceste difuzoare compacte, complet din aluminiu au fost create pentru a fi modelul de referință, să evolueze în timp pentru a include un sistem de gamă completă cu subwoofer.


   Având în vedere succesul modelului Alumine, cei cinci fondatorii au decis în 2013 să extindă orizonturile tinerei companiei, predand conducerea intreprinderii lui Jean-Pascal Panchard - el la randul lui un pasionat de muzică și inginer de profesie, care a adus o vastă experiență în piața audio "High End " - inclusiv experiența dobândită cu nume de top din industria audio elvețiana.

   De la infiintarea sa, Stenheim, a întruchipat valorile de precizie și calitate remarcabile pentru care Elveția este renumită. Inspirat de micromecanică și expertiza in industria producătorilor de ceasuri, isi propun să ofere produse de calitate foarte ridicată, cu predare plin de viață, sunet cald, si design fără compromisuri.