Friday, March 6, 2015

SuperBlog 2015
logoSuperBlog este cea mai longevivă competiție din blogosfera românească. Lansată în toamna anului 2008, SuperBlog a înregistrat, în cele 9 ediții organizate până acum, peste 1500 de participanți și circa 20.000 de articole, pe teme dintre cele mai diverse.
Ești gata pentru o nouă provocare? Duminică, 1 martie 2015, începe a zecea ediție a competiției SuperBlog!
Competiția este deschisă tuturor bloggerilor din România, indiferent de vechimea blogului, de trafic și de tematica abordată. De-a lungul anilor, am descoperit, prin intermediul competiției noastre, sute de bloggeri valoroși, care au demonstrat că talentul nu ține seama de profesie, vârstă, sex, condiții sociale. Împreună, am creat o comunitate numeroasă pasionată de blogging, unde se cunosc și schimbă opinii autori de bloguri și specialiști în comunicare online dornici să ia pulsul blogosferei, să descopere și să susțină noi talente. Te invităm să ni te alături! :)
Spring SuperBlog 2015 se va desfășura în perioada 1 – 30 martie 2015 şi invită bloggerii participanți să-şi demonstreze creativitatea, să câștige recunoaștere și premii exersându-și pasiunea pentru blogging. Pentru a participa, ai nevoie doar de un blog în limba română, creativitate și pofta de a scrie articole originale, pe teme propuse de sponsorii competiţiei. În SuperBlog ai ocazia sa te întreci cu tine și cu ceilalți, îți testezi abilitățile de blogger, cunoști branduri interesate de social media și colegi de blogosferă. Înscrie-te și tu în competiție și fă-ți cunoscute calitățile! Sponsorii SuperBlog abia așteaptă să-ți citească articolele!
Toate probele concursului sunt opţionale, astfel încât poți participa doar la cele care te atrag cel mai mult. Cu cât participi însă la mai multe probe, cu atât îți cresc și șansele de câștig.